miercuri, 27 noiembrie 2013

Retete delicioase cu Bors - Bors de sfecla


Ciorba de sfecla rosie

        Ingrediente: 5 cartofi roz, 2 morcovi, 2 radacini patrunjel, 1 telina mica, 1 gogosar (ardei kapia) si o rosie, 3-4 cepe verzi, 1 sfecla rosie, 2 legaturi patrunjel verde, 2 legaturi leustean verde, 1-2 linguri vegeta, 1/2 l Bors Cimbrisor si sare.

        Mod de preparare: Se curata cartofii si se taie cubusoare potrivite iar radacinoasele se curata si se dau prin razatoarea mare; gogosarul si ceapa se taie maruntel. Se pun toate la fiert intr-o oala in 1, 5 l apa. Se curata si sfecla si se taie bucati mari iar zarzavatul se spala si se toaca marunt pastrandu-se intr-o farfurie. Separat se pune borsul la fiert. Dupa ce legumele au fiert se adauga sfecla apoi borsul si dupa ce a dat un clocot se adauga zarzavatul verde .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu