marți, 26 noiembrie 2013

Retete delicioase cu Bors - Bors de salata


       Ingrediente: 4-5 salate proaspete, 150g costita afumata, 1/2 l apa, 1/2 l bors Cimbrisor, cateva fire de ceapa verde si 2-3 fire de usturoi, 3 oua, 60-70g unt sau ulei, 2-3 linguri smantana, 1 lingurita sare, cate 1 legatura de patrunjel, marar, leustean si 2 linguri de orez.

       Preparare: Fierbe in apa cu sare ceapa si usturoiul, tocate marunt impreuna cu orezul ales si spalat. Salata curatata, spalata si scursa de apa, taie-o suvite si adaug-o dupa ce orezul este pe jumatate fiert. La sfarsit, adauga borsul fiert separat. Lasa sa mai fiarba 5 minute impreuna. Intre timp, prepara o omleta din 2 oua intregi si un albus pe care o tai suvite, prajeste costita si adaug-o in ciorba clocotita impreuna cu verdeata taiata marunt. Potriveste de sare. La sfarsit adauga un galbenus batut cu smantana.

       Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu