miercuri, 27 noiembrie 2013

Retete delicioase cu Bors - Bors de dovlecei


       Ingrediente: 4 dovlecei tineri, 1 ceapa, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 radacina mica de telina, 4 rosii bine coapte, 1 ardei, putin ulei, 1 cana de bors Cimbrisor fiert separate, sare, piper, leustean verde.
     
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute
     
        Mod de preparare: Se curata, se spala si se taie cubulete zarzavaturile, dovleceii in cuburi mai mari iar rosiile felii. Intr-o oala se pune uleiul si se calesc zarzavaturile, apoi se adauga dovleceii si se stinge cu apa fierbinte. Dupa 10 minute se adauga rosiile si se lasa sa fiarba pana sunt moi legumele. Se toarna borsul fiert separat, sarea, putin piper, se lasa sa dea un clocot si se serveste cu leustean tocat fin.

       Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu