miercuri, 27 noiembrie 2013

Retete delicioase cu Bors - Bors de iepure


       Ingrediente: 1 kg carne de iepure (cap si partea din fata), 1 l apa, 1/2 l bors Cimbrisor, 1 ceasca smantana, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 1 felie de telina, 1 ceapa, 1/2 lingurita de sare, 1 lingurita faina, 1/4 lingurita pulbere de plante aromatice si medicinale (cimbru, salvie, ienupar, fenicul).
   
       Preparare: Se sterge carnea, se taie in bucati si se pune la fiert cu apa. Dupa ce s-a spumuit de 2-3 ori se pune zarzavatul taiat subtire. Cand totul a fiert se adauga borsul.Cand este aproape gata se inmoaie 1 lingurita faina alba cu putina apa rece si se pune in oala cu bors. Dupa ce a mai tras cateva clocote se ia de pe foc. Inainte de a se servi la masa se drege cu 1 ou, smantana si verdeata, taiata fin.
   
       Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu