vineri, 4 iulie 2014

Retete cu Bors Cimbrisor - Bors rece rusesc


        Ingrediente: o cutie de sfecla cuburi, 4 cani de supa de vita, o ceapa taiata, jumatate de lingurita de sare, jumatate de lingurita de piper, 2 linguri de otet din vin rosu, 1 castravete decojit si fara seminte, taiat cubulete, jumatate de cana de smantana, jumatate de litru de Bors Cimbrisor.

        Mod de preparare: Se pune sfecla intr-o oala la fiert cu apa rece. Se fierbe aproximativ 20 minute pana cand sfecla este moale. Cand este gata se scurge sfecla, dar se pastreaza doua cani de zeama. Faceti un piure din sfecla ramasa, mai puteti adauga din zeama ramasa. La aceasta compozitie adaugati supa de vita, sarea, piperul si ceapa. Puneti-o pe foc si lasati-o sa fiarba cam 20 minute pana cand da in clocot si adaugati si borsul. Cand este gata se da deoparte la rece sau la frigider. Se serveste in boluri mici cu bucatile de castravete deasupra, o lingura de smantana si patrunjel tocat.

      хороший аппетит!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu