miercuri, 9 iulie 2014

Bors Cimbrisor - Sanatate intr-o sticla!

           
             Borsul Cimbrisor nu este doar un bun ingredient pentru ciorba, el este un foarte mare ajutor pentru sanatatea dumneavoastra.
             Singurele ingrediente pe care le contine Bors Cimbrisor sunt: apa, tarate de grau, malai si cimbrisor. Sa le examinam pe fiecare in parte.
             Apa a fost intotdeauna sursa cea mai pretioasa a planetei. Apa este un component important al corpului uman. Buna functionare a organismului, mentinerea sanatatii si starea de bine depind in mare masura de cantitatea si calitatea lichidelor consumate. Specialistii recomanda consumul de minim 2 litri de apa (sau lichide) pe zi, iar in perioada verii 3-4 litri de lichide.
            Taratele de grau se folosesc de sute de ani in tratamente, acestea fiind considerate cele mai importante "medicamente" ale naturii, cu rezultate surprinzatoare intr-o multime de boli. Medicinal vorbind, taratele de grau sunt bogate in vitamina B, in aminoacizi si minerale (sodiu, potasiu, magneziu, calciu etc.), regleaza digestia, sunt emoliente, in special pentru stomac si intestine, laxative, nutritive, reconfortante, remineralizante, tonic general.
             Malaiul este un medicament universal, hraneste organismul, ajuta la functionarea sistemului nervos, a muschilor si a inimii, nu permite depunerea grasimii, da energie si regleaza tranzitul intestinal .
            Iar ultimul nostru ingredient si cel care face diferenta intre Bors Cimbrisor si alte borsuri de pe piata este Cimbrisorul. Aceasta planta foarte aromatizata este "antibioticul naturii", fiind considerat medicamentul saracului. Este un antiseptice pulmonar şi intestinal, un diuretic, usor depurativ, un sedativ al sistemului nervos, un stimulent general, tonic local, reconfortant.
             Acum va lasam pe voi sa stabiliti cat de benefic este Borsul Cimbrisor pentru sanatatea dumneavoastra.
             Sa aveti o zi buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu