Ingrediente: 1 bibilica, 3 cepe, 3 ardei grasi, 3 morcovi, 1 telina potrivita ca marime, 1 legatura patrunjel, 1 legatura leustean, 200ml suc de rosii, 1 litru de Bors Cimbrisor, 1 ou batut, 1 mana taitei, sare si piper dupa gust.
Preparare: Se portioneaza bibilica si se pune la fiert in 2 litri de apa, sau mai mult, depinde cat de mare este. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Dupa ce a fiert se adauga sare si se mai lasa pe foc adaugandu-se pe rand legumele taiate cubulete. Aproape de final se adauga borsul Cimbrisor fiert in prealabil. Dupa primul clocot se adauga sucul de rosii, taiteii si oul batut. Cand borsul este gata si se ia de pe foc se adauga verdeturile tocate marunt sau pur si simplu rupte in bucati.
Bors Cimbrisor va ureaza pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu