marți, 3 decembrie 2013

Retete delicioase cu Bors - Bors de Crap




      Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors Cimbrisor, 6 bucati crap (aproximativ 600gr), zarzavaturi, telina, morcov, ceapa, 3 linguri orez, sare.

      Preparare: Se taie marunt telina, morcovul si ceapa si se pun la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au dat in cateva clocote se adauga orezul, ales si sters intr-un servetel umed. Se curata pestii, li se scot intestinele, se spala foarte bine, fara a se tine in apa si se taie in bucati potrivite. Cand zarzavatul este aproape fiert se pune si bucatile de peste in oala. Se lasa sa fiarba la foc domol. Se ia spuma si se potriveste de sare, dupa gust. Cand este aproape gata se adauga borsul infierbantat pana la punctul de fierbere. Inainte de a-l servi la masa i se adauga verdeturile aromatice, tocate marunt.

      Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu